MEKASIH SEMUA :,

Jan 4, 2011

mengimbau zaman muda..kei..kei...kei....


gelak guling2 aku tgk nye....

dari kanan :-
my cousin(ellies),my aunt (maksu elly), my aunt (aunty shila), my cousin (k,murni), 
aku(tuan tanah) dan adik aku(nonie)

*
*
*
*
hahhaha........aku ke 2??
lama xtengok gambar dulu2...
sampai la my cousin ellies tag pic ni kat fb aku...

lawak2...
my hubby la org yang paling kuat gelak
bila tgk pic ni...

ntah ape yang kelakar nye...
comei ape aku tecik-tecik dulu...
malu sudah... wink*

time ni umur aku dalam 4 tahun kot
(xbaper ingat la)


*
*
*

dan pic ni masa aku study kat SM Teknik Kemaman...
waktu ni form 4...
apply teknik kat kuantan jer..tapi
ntah mcm mana aku tercampak kat tganu...aku pon xtau...

mula2 sedih sgt..
coz xde kawan langsung..
xsuka!!!!!

ingat lagi mula2 my mummy anta aku nangis..
rasa cam nak lari jer ikut balik...

tapi aku kuatkan azam utk kejar cita2 ku..
ceit poyo la ko jaja...
padahal dah terpaksa kan...

tu mula2 sampai study kat situ la..
dah dua tiga minggu ok jer..

dah mula ada kawan...
dah seronok...
ni la pengalaman aku mula2 berjauhan dari keluarga...



windu korang..bila la nak dapat jumpa lagi....


p/s : tiba2 windu plak nak study lagi...


2 ulasan:

♥Mis Azielynie ♥ said...

dearrr....mane memory wif me......hokhokhok

j.a.j.a said...

ala sory la lalink...i xder pic ngn u la....hehhehe...

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara