MEKASIH SEMUA :,

Jan 11, 2011

makin tomei...

aku ker 2???
kuang..kuang..kuang..
muntah darah la korang dengar..

haha~ gelak gedikszz...
ada aku kesah..

ni blog aku suka ati aku la nak menceceh ape pon..

opss2..lari tajuk ni jaja...
hehhehe...ter emo la plak...

ok la u olls..
kali ni aku nak wat entry pasal kucing aku yang tomei 2 la...
miss lola...
ingat lagi x??

xpe2..kalo xingat..
bace entry kat link bawah ni wokey..

bukan nk citer ape pon..
just nak bgtau miss lola aku dah selamat beranak..
 semua skali anak dia 4 ekor..

dah 3 minggu dah..
tapi baru ari ni nak wat entry..
bukan malas yer..
tapi incik hubby xbagi amik pic anak dia masa tecik..

skunk anak dia dah gemok2 bulat2...
mata pon dah bukak..

ni lah miss lola...tomei x??





tomei2 
colour kelabu + black..
(semua anak dia dah ada yang boking)

tapi kan...dah lama2 tgk..ari2 mngadap..
tetiba terasa syg nak bg kat org..
urmmm..nak wat mcm mana..
terpaksa la...

xlarat la nak jaga semua..
kucing parsi ni deman tau..
makan nak jaga..kena mandi selalu..kena sikat bulu...
nak jaga pon cerewet la...

tapi kan...
pengalaman yang paling xboleh lupa
time mula2 miss lola nak beranak...
siap kitaorg tido lambat..

asyik mengiau jer ajak kitaorg teman dia masuk dlm bilik...
bila kitaorg kuar dia pon kuar gak..
gelisah kehulu kilir..

last2 incik hubby letak kotak dia kat luar..
depan mata kitaorg..
baru la dia puas ati..

pg tu sedar2 dia dah beranak..
tapi time tu baru kuar sekor je..
incik hubby la yang jadi bidan sampai dia selamat beranak 4 ekor semuanya...
(kebetulan incik hubby demam dan mc)
siap dpt tgk live lagi...

aku plak kena g keje sebab dah xde cuti...
wawaaaa...:(

p/s : terpikir plak.nak letak anak lola sekor nama LOKI sebab minat cerita bukan diriku..... LOLA VS LOKI... ok x??

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara