MEKASIH SEMUA :,

Jan 22, 2011

jom layan ~ kali ni movie khurafat plak

setelah 4 hari incik hubby berada kat shah alam
utk ketiga kalinya sebab ada hal yang xselesai lagi...

akhirnya time to back
kebetulan plak incik hubby boleh balik awal kol 12pm..
aku plak mc coz ada checkup kat hospital besar melaka..
so xde la penat sgt mlm ni nak layan movie..

patutnye minggu lepas lagi nak pergi..
tapi ada je hal yang mendatang..
so bila dah ada masa ni...
kitaorg xlepaskan peluang la..

time tu kol 9mlm dah sampai MBO Melaka Mall..
~kitaorg lebih suka layan movie kat sini sebab dengan ngan umah..
tapi time beli tiket ada kol 10.30 mlm jer..
nak xnak kena tgu jugak la..

so jom tgk ape aktiviti kitaorg sebelom wayang bermula..

*
*
*

 karoke dulu...

kalau u olls nak tau kitaorg ni memang kaki karoke tau..
dari zaman bercinta sampai dah kawen
still layan lagi..
sampai kat umah pon incik hubby siap beli set home teater...


pastu ke mesin urutan badan..
~sian incik hubby dah penat drive arini...

aku mana yer???
hehe..jadi cameraman jer..

sempat snap pic time incik hubby beli pop corn..
ni la movie yang akan dilayan sebentar lagi..

setelah movie selesai

*
*
*

SERAM KER???

 Nak kata seram, bagi aku takdelah seram mana seperti yang digembar gemburkan..
incik hubby pon kata kurang best..
mungkin kitaorg dah biasa sangat layan cerita seram kot
ermm...ni pendapat peribadi kitaorg la..

tapi jalan cerita dia memang xdapat nak agak
terutama ending dia memang ape yang diluar jangkaan la..
rupa2nya si Johan tu yang bersalah dalam semua masalah ni..

nak tahu ape yang terjadi...
korang layan la movie ni ehh...


~DAA~

p/s : kitaorg lebih berminat layan movie seram kar panggung sebab kesannye lebih terasa berbanding di rumah...

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara