MEKASIH SEMUA :,

Jan 11, 2011

jom mandi manda lagi...

salam u olls...
lama plak xmengupdate blog aku nih...
sebab aku dan incik hubby dah bersama semula...
jd dah bz balik la 

opppsss....
ha..ha....coppp!!!
jgn pk bukan2 yer..
kitaorg bukan bergaduh wokeh...
tapi incik hubby ke shah alam seminggu sebab ada urusan skit da..

so bila dah berdua ni..
mcm biasa la banyak je aktiviti utk penuhi masa hujung minggu..

kali ni kitaorg pegi mandi manda plak..
bukan kat melaka wonderlands mcm sebelom ni..

tapi mandi manda ayer panas plak...
mula2 di Gadek...

dalam kol 10 lebih mlm..
kitaorg bertolak la ke Alor Gajah..
perjalanan lebih kurang setengah jam la jugak..

dan yang lebih tepat kitaorg redah je sebab xtau jalan...
maklumlah ni baru first time nak pegi...
hehhehehhe....

sampai2 jer org ramai gila seyyhhh...
tapi redah je la alang2 dah sampai..
mujur tiket murah jer
utk dewasa - RM 4.00
utk kanak- RM 2.00

tapi xde kepuasan la...
dah ramai2 bosan la plak..
kolam pon tak banyak..
(tapi kebersihan still terjaga)

makin tgh mlm bertambah2 ramai plak yang datang...
so incik hubby ajak balik awal..
malas nak rebut2....




pic lepas mandi jer....mls nak posing dah ramai2 sgt....


*
*
*
*

time sampai umah...incik hubby tunjuk aku pamplet..
xsangka plak dlm tu ada tiket free utk mandi air panas di Jasin..

"JOM KITA TRY PLAK KAT SINI ESOK"
LGPON FREE JE KAN..

bila incik hubby bg green light..
sambil senyum nakal~ ok jer...
hhehhehh.....

tapi bila dah sampai sane..
ala2 KO la plak..

memang xpuas ati..
syg sgt2..
tempat cantik..kolam banyak..
bukan hanya utk air panas jer

TAPI KAN....

kotor gile...nak mandi pon ala2 xselera tau..
kalau la ada org jaga..sure lagi best drpd Gadek tu..

patot la x ramai yang datang sini...

ermm...apepon jom layan pic kitaorg










kitaorg layan mandi kolam jer sebab kat sini bersih...
kat tempat air panas kotor la plak..


p/s : kat mana lagi tempat yg menarik dalam area melaka ni ehh??

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara