MEKASIH SEMUA :,

Dec 17, 2010

kisah aku dan london weight.......

masa ondway balik ke kuantan mnggu lepas...
aku dapat call dari London weight ...

katanya aku dapat buat treatment free untuk percubaan kali pertama..
dah tau dah trick diorg..
kata je free...tapi nanti sure pujuk aku amik pakej diorg nya..

so aku bg mcm2 alasan la...
kata kat kg semua bagai...
yang xtahan 2 sanggup call lgi 2...

papa pon kata try je pegi dulu...
lagipon free...
layan kan ajer...

so aku pon bg la tarikh baru..
kebetulan sebelom tu kitaorg ada program
 nak tgk wayang kat dataran pahlawan...
 so lepas tu boleh la terus g mahkota parade...
2 dlm 1 la kan..huhuhu...

dalam kol 1 lebih tu kitaorg pon direct trus ke London ...
perghhh..pekerja semua cina...
kiut miut seyyhhh...
comel2 je..body pon kecik2 je...
memang jelous..wahahaha....

pas2 ada la perunding aku nama SANDY...
sebaya ngan aku....
dia dah bebel bagai...
pastu suh aku join pakej...
harga cecah kat 8 ribu....
perghhh...diet sendiri je la...

aku pon ape lgi...
mcm2 la alasan....
sape kata nak bgi treatment free kan....
alih2 kena amik pakej plak...
huhuuhuu....

pastu SANDY pon bg la aku treatment free 2...
sambil 2 masih memujuk...

teringat plak kata2 membe aku sebelom aku nak g sini...
ko jgn caye la benda2 gitu...
kalo btol2 nak kurus mau makan puluh2 ribu...
stakat sikit2 ni tipu jer....

errmm....
masa dlm treatment 2 aku sempat la berbual ngan sorang akk ni...
xsilap aku dia lgi 4 sesi nak abis...
tapi badan xturun mana pon...
stakat 5 kilo...mana nak nampak...
dia pon mcm mnyesal je sebab terpengaruh..
tapi dah terlajak teruskan aje la...

kata dia better diet sendiri lagi...
lgipon memang btol wat treatment..
tapi  kena jaga pemakanan...rebus2 jer...
kena bersenam...so lebih kurang mcm kena diet gak la...

ermmm..mcm2 kan...
aku plak dah memang x percaya..
sebab dah dgr mcm2 cerita dari membe sendiri yang g cuba...
mybe London dapat membantu...
tapi mau makan pulus yang cecah puluh2 ribu la kan....

 terus terang aku kata xmampu la...
xkan sampai nak wat loan kot...
xder maknenya....huhuhuuuuu.....

so berbalik pada treatment aku ngan SANDY...
akhir skali berat aku berjaya turun 1kg...
dan 6.2cm anggota badan dapat dikecikkan...
dengan 1 treatment sahaja...
wahahhahah...seronoknya...

ikut aty sape xnak kurus kan...
tapi pkir2 kan la...
samada terlebih duit ke tidak.....

akhir kata 
tepuk dada...tanya selera....


0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara