MEKASIH SEMUA :,

Jan 13, 2011

kisah cinta jaja♥♥gara ~ PART 2 :kenanganku bersamamu

sambungan daripada PART 1...

mcm yg aku sebut dlm entry sebelom ni..
kitaorg berkenalan semasa menjalani sesi PLKN
kepada yang xtau tu..
PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA wokey..

masa 2 program ni baru diperkenalkan..
kiranya kitaorg ni siri pertama la..

mula2 aku xkenal sgt incik hubby ni...
kitaorg berkawan pon secara kebetulan
sebab ada sorang membe aku  ni nama INA..
dia minat ngan kawan incik hubby..

so bila diaorg berjumpa
secara xlangsung kitaorg berdua teman kan la...

mula2 tu xde pape lagi..
aku tgk pon incik hubby ni sombong jer..
aku pon menyombong gak la..
xde la nak berborak ke ape..

aku ni plak kalo org xtegur dulu..
mati idup balik pon blom tentu aku nak tegur dulu..
bukan sombong yer..
dah peel aku camtu nak wat cam ne kan..

tapi agak nye dah tertulis jodoh kitaorg..
ahakzz..~gedik je
lagi 1bulan nak balik kitaorg dapat plak satu group..

so dari situ la kitaorg mula merapatkan silaturrahim
~gelak gatal.. :)

incik hubby dah pandai suka usik2 aku..menyakat aku jer..
mula2 tu geram gak la..
aku ni plak jenis cepat hangin satu badan bila org usik..
ada je nak melawan..
sampai ramai yang cop kami ni mcm anjing ngn kucing..

pantang berjumpa ada je yg nak digaduhkan..
bukan benda besar pon..
gaduh2 manje je..
hehhehe~ 

aku ingat lagi membe2 aku ngn incik hubby slalu kata

"korang ni asyik gaduh je..kahwin nanti baru tau
biasanya org suka gaduh ni jodoh kuat"

~lebih kurang gitu la..
tak sangka memang masin mulut diorang kan..

tapi masa kat PLKN tu kitaorg still dlm status "berkawan" yer
walaupon dlm ati aku dah mula terpikat..
ceeehhhh..cceeeehhh....cceeehhh...

diam2 sudah..
xkan perigi nak cari timba kot..
lgpon masa tu aku dah ada balak...
oppsss..tercurang sudah~
jadi mls nak lebih2...

mana la tau incik hubby ada gf ker kan..
xpasal2 lak aku dapat tittle perampas..
mintak jauh ler..

yang paling xboleh lupe...
mlm akhir nak balik
sedih sgt rasanya...
sobb..sobb....
akan berpisah ngn kengkawan semua

tapi yang agak2 best tu kitaorg sempat "dating" tau..
terasa mcm xbertepuk sebelah tangan jer..
dah tukar title jadi "teman tapi mesra" kot
haha...


sempat bertukar2 no phone...
incik hubby mainkan gitar lagu DELAILA utk aku..
(lagu favourite aku time 2 wokey)


dan masa nak balik plak incik hubby siap
tolong angkatkan beg dan barang2 aku masukkan dlm bas
gentle nya...
~suka2 :)


tapi kan....
kami akan berjauhan lepas ni...
walau satu negeri PAHANG..
tapi aku area kuantan..incik hubby plak kat temerloh..

APEKAH SAMBUNGAN CINTA KAMI???


TUNGGUUUU!!!!


utk tatapan
dimanakah aku dan incik hubby, sila teka yer :,

teman tapi mesra ~xsuka pic ni lom sedia nak pose..
tapi ni la pic kenangan kitaorg mula bergambar berdua tau...ahakzz


p/s : terasa seronok plak wat entry ni dapat flashback saat2 manis yang xdapat dilupakan ~sambil tersenyum sengsorang:)

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara