MEKASIH SEMUA :,

Jan 5, 2011

semudah A B C

salam u olls...

haa...haa....jgn pk i buang tebiat ye
malam2 ni tetiba je nak blaja ABC balik...

sebenarnye just nak share
satu benda yang agak2 menarik la bagi aku...
nama pon semudah ABC kan... 

tau x kenapa aku skunk dah rajin nak mengemas umah...

*
*
*

rahsia nya ialah

taadaaaaa

*
*
*

ala vakum je....

ape kena mengenanya????

sabar....sabar...

xabis citer lagi da...

*
*
*

u olls nak tau..
ni vakum 2 dalam 1 tau..
selain fungsi dia utk menyedut habuk..
ia jugak sesuai utk dijadikan sebagai penyapu....

mudah..hanyak pijak kat klik (pic atas skali 2)
and then akan ada getah bagi memudahkan menyapu...


tgk mudah kan...vakum biasa xsesuai digunakan utk menyapu
 kerana tidak melekat di lantai (jadi licin) terutama utk lantai mozek

xteruja ke???

xpe la..sedihnya...sobb..sob...

ahhh...xkisah la..

yang penting aku dah senang nak mengemas rumah..
ye la bz women la katakan...
(gediks je bunyinya....ckp je la mls kan)
saje nak control lg...
senyum jahat..

bukan ape...
skunk rumah aku dah ada kucing..
bila guna penyapu leceh la...

bulu kucing tu melekat2...
lom lagi tambah rambut aku yang gugur ni...
(rebonding la punya pasal)

bila mop lantai sure melekat2...

tapi dengan bantuan vakum ni..
semuanya clear dengan mudah tau...
lantai lagi plus+++ bersih..

harga pon murah jer..
confirm mampu dimiliki...
dan mudah disimpan sebab kecik je..

yang aku punya ni jenama cosway..
brand empress...
(tapi banyak lagi brand lain kot..ntah la x sempat plak nak search)

apepon...thanks to my hubby
coz belikan aku vakum ni...
semuanya jadi mudah
seronok...dua ronok dan beronok2 la...

hehhehehheehehee.......

-TAMAT-

p/s : kan mudah kalau boleh mop lantai skali... (peri biru sila tunaikan hajat saya ye...wink*)

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara