MEKASIH SEMUA :,

Jan 20, 2011

kisah cinta jaja♥♥gara ~ PART 4 :jauh dimata dekat dihati

adoii...terasa berat je jari jemari aku ni nak 
menyambung entri pasal kisah cinta aku ngan incik hubby


ntah kenapa sejak bermenjak2 ni 
kemalasan melanda kat diri aku...
plus++++ plak keje kat opis yang melambak
meeting sana..meeting sini..semuanya urgent
huhhh!!!


dah2...ketepikan semua tu...jom segarkan minda...
bukak mata anda...
~kalo baca mata kelip2 nanti i babap u olls tau...
suke aty ko je ye jaja.. hehe:p


*
*
*
*


sambungan pada entry sebelum ni


lepas kitaorg "berdating" tu..
kitaorg jadi semakin rapat...
tapi gado2 manje tu tetap ada..
maybe sikap suka mengusik incik hubby tu
xdapat dipisahkan lagi dengan diri dia kot..
~ampun ye terkutuk lak...


dan satu malam bertarikh 15 Jun 2005
~tarikh keramat ni tau
incik hubby meluahkan segala isi hati yang terpendam...
kelakar pon ada time ni..
:: biar jadi rahsia antara kami je la :) ::


rupa2 nya kitaorg ni meminati antara satu sama lain secara diam2..
tapi mlm tu la barulah semua nya terbongkar
dan kami telah diiktiraf menjadi pasangan kekasih....
~siap ada pengiktirafan lagi...ape2 la jaja oiii... hehe


panggilan pon dah bertukar tau dari "awak dan saya"
kepada "abg dan syg"


incik hubby la sibuk sgt nak aku panggil dia abg..
mula2 terasa janggal tapi lama2 ok la...


tapi sampai skunk aku slalu ejek incik hubby sebab nye
dia lebih muda 2 bulan pada aku..tapi ada hati nak aku panggil dia abg..
hahaa... :p


tapi ada satu perkara yang kitaorg xdapat lupakan
sampai boleh masuk book of rekod la
kitaorg berjaya bergayut di telefon dari kol 8.30 mlm 
sehingga subuh menjelma...
~ape la gilenye kitaorg ni kan..agaknye kalau hp tu ada tangan 
mau dia lempang muka kami bg sedar sikit...haha


yang peliknya, bukan sembang ape pon..
tapi ntah le..kalo org dah kemaruk bercinta ni semuanya terasa indah je..


dan yang paling best setiap 2 minggu sekali
confirm incik hubby akan turun ke kuantan semata2 nak dating ngan aku...
bahagia teramat sgt tau..

dating lagi..hehe
~ni utk kali ke baper aku pon xhengat...

incik hubby dah nak balik

adik aku sebagai peneman setia 
semasa kami berdating




*
*
*


tapi kan...
semua ni xlama....


kami akan terpisah lagi jauh..


sebab....


family aku aku akan berpindah ke negeri sembilan
~arggghhhh kena ikot pindah gak tanpa rela tau


dan aku plak


dapat tawaran sambung blaja di uitm perak...
sedihnya..bermakna kami akan lagi berjauhan....


tapi ape nak buat kan...
masing2 perlu fikirkan masa depan...
xboleh ikutkan sgt perasaan xingin berpisah tu..


kata org 


"walaupon kita jauh dimata
tapi kita akan sentiasa dekat dihati"


dan kata tu la jadi perangsang kami utk teruskan hubungan jarak jauh ni...


TAPI KAN...


tipu la kalau dah jauh tu xde dugaan yang mendatang...
badai yang menjelma...


nak tahu ape kesudahannya....


TUNGGU.....


p/s : kalau dibezakan pic aku time dulu ngan skrg, jauh bezanya...tapi cinta dan syg aku pada nya tetap sama....lebih lagi adalah...hehe ::dlm mood bunga2 cinta::

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara