MEKASIH SEMUA :,

Nov 27, 2010

seminar green city

25 Nov 2010...
di Mahkota Hotel, Melaka....

skema je bunyinya...
huhuhuhu...

opis aku dah adakan Seminar Hari Perancang Bandar Sedunia...
bertemakan "Green City"....

seminar ni memang tiap2 taun akan ada...
so tiap2 taun la semua staf akan bertungkus lumus nak jayakan nya....
.
biasanya aku jadi AJK jemputan..
so sebelum seminar je la yg agak bz...

tapi taun ni dilantik sebagai AJK pendaftaran ngan cenderahati...
so time seminar tu jadi antara org yg agak2 penting la...
perasan sudah...huhuhuhuuu...

nak cerita panjang pon xreti...hehhehehhe..
yg penting semua dah selamat dan berjaya...

jom je la layan picture2 yg sempat aku upload ni...

sempat berposing tu..kekkekekke...



geng2 AJK pendaftaran

time seminar....

tgh buzy nih..


TAHNIAH PADA SEMUA WARGA JPBD MELAKA.....

Nov 24, 2010

Percubaan pertama

cuba ape 2 ye....
aku dah mula pakai shwals...
baru try and error la bak kata org..

bukan pe.. dengan bentuk muka aku yg agak membulat skunk ni...
bukan semua fesyen yg sesuai..

tapi ati 2 tetap memberontak nak kelainan...
tgk org lain pakai lawa2 je...

so aku pun nak try gak...
lgpun kat kedai2 dah melambak jual...
senang la dapat stok...

mmmm....
inilah hasilnya...



kat opis...xder kije namanya nih..huhuu...


p/s : banyak yg dah dikumpul....nak pakai bila xtau la..hehhehe...

Nov 15, 2010

layan movie skyline

mlm tadi...
bosan gile...xde cerita best langsung....
dvd pon xde cerita best...
kebanyakkan nya semua dah tgk...

ermmm....
tiba2 papa ajak g tgk movie skyline kat melaka mall....
aku ape lagi laju jer...
tgk mignight lagi...
mcm xsedor diri jer esok nak keje...
hehhehehe........


best gak cerita ni....
syok je layan...
ramai gila tgk walaupun mlm ahad....
panggung penuh la...
masa beli tiket nak pilih sit pon xdapat....

TAPI............

ending dia yg agak x puas aty....

tergantung!!!!

confirm ada sambungan...
fuhh...xsabo nak tgk....

Nov 14, 2010

time to stop!!!!!

nape 2 ye????

ermm...6 bulan aku dah guna....
now.....
STOP!!!!!

sakit aty punya pasal...
cas itu...cas ini.....
tapi line lembap gak...

disebabkan geram ngan BBRAND celcom...

aku dah tukar kepada maxis...
lagi murah...
line ok....
lagi puas aty...

(statment cam gempak je tadi..hahhaha)

lgpun aku memang pengguna setia pospaid maxis...
so ada la keistimewaannya...
aku dapat rm48 je bulan2 untuk pakej yg rm68 2...
memang berbaloi la kan....

maxis pilihan hatiku....


p/ s : Bak kata papa...jimat duit nak bayar broadband....hehheehhe.......



ronda2 langkawi

YESS!!!!

akhirnya..aku slamat jejakkan kaki ke bumi langkawi...
walau pon tgh hangat isu banjir..
tapi perjalanan ke sana lancar je...
alhamdulillah...
xde perkara yg xdiingini yang berlaku...

4,5,6,7 Nov....
rombongan opis ke langkawi....
tapi xleh bawak family...
sob...sob.....sedih la jugak kena pisah ngan papa kejap...
(gedik je bunyi nye..hhahhaha)

mlm 2 papa anta aku kat opis....
tempat berkumpul utk kitaorg g naik bas...
bertolak dari kul 8.30 mlm...
sampai d jeti kul 7 pagi...

pastu naik feri lagi....
letih gila siot....

banyak gak la aktiviti yang menarik kat sini...
rasa banyak dah tempat pegi..
tapi xabis2 gak...

bak kata 4 ari xcukup la...
tambah2 bab shooping 2....hehhehehhe...

kat sana brg2 boleh tahan la murah....
tapi nak shooping banyak2 kena pk 4 kali...
sebab balik naik feri...
mampus kalo bwk barang banyak n berat2...
org dah la sesak gila...
silap2 barang ntah ke mana aku ntah kemana...
kalo bawak family best la....

paling aku ralat xdapat set pinggan mangkuk 2..
murah bangat....
set 46 pices baru 1 rtus lebih je....
kat melaka mana nak dapat..
dah la design moden...
puas aty la kalo dapat beli....
sedih nya!!!!!

perkara paling xleh lupa...
naik cabel car..
dah la aku ni jenis gayat....

takut gila.... rasa mcm nyawa 50-50 je..
boleh x??
tapi naik jugak la alang2 dah sampai...
lawak btol rasanya...
kalau toreh muka aku waktu 2 xberdarah la..

tapi yg xbrape bestnya kitaorg menginap d awana hotel...
nama memang la grand...
tapi servis hampeh...
dah la jauh dari town...
so mlm2 bosan la skit sebab bas sampai ptg je...
jadi kat hotel mandi kolam je la....

k,la kalo cerita sampai esok xabis...
jom layan pic2 yg dah di snap kat sana...


dalam feri...abaikan muka aku yg buruk n keletihan 2..hehhehe

da sampai.....


aktiviti ronda2 naik bot.......


kagum....banyak nye helang.....


bagi ikan pari makan...besarnya!! tapi jinak...


kat kota mahsuri


dataran helang


dalam cabel car...cuak siot...


banyak sgt pic....
ni je yg dapat diupload.....

sebab intenet lembap sgt.....

huhuhuhuhu...........


p/s : yes....nanti papa ajak g langkawi...leh teruskan aktiviti shopping sebab tukang bawak brg dah ada... huhuuhuhu...........


syohh....syohh...fuhh.....

fuuhhhh......fuhhhh......ape yg aku tiup 2......
ooo....en. M....

ape 2 ye???

MALAS!!!

lama xmengupdate blog ni..
sebab en M dah menguasai diri....

2 la kena tiup jauh2....
hehhehehhe...........

lepas ni kena wt entry balik...
insyaallah....xnak la blog aku ni..
akan dipenuhi sarang labah2....

nantikan cerita2 terkini....

(mcm artis da...........huhuhuhu..........)




 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara