MEKASIH SEMUA :,

Jan 21, 2011

kisah cinta jaja♥♥gara ~ PART 5 :merindu tanpa kata

bila aku dah sambung study ni
kitaorg x dapat la nak jumpa slalu 
pastu kerap gaduh jer
ada yang xkena di mata masing2...

terasa semua dah berubah....
kadang2 aku rasa incik hubby dah xamik berat pada aku...
errmm...mybe dia dah berubah hati kot
itulah yang terlintas difikiran aku

*
*
*

pernah sekali tu kitaorg bergaduh pasal hal kecik jer
tapi sampai seminggu aku mendiam kan diri..
~bila difikirkan xmasuk dek akal pon aku nak merajuk
tapi ntah la bila kita dikuasai ngan perasaan marah
nak berfikir secara rasional pon xdapat..

tapi xpernah aku sangka dan aku duga
incik hubby sanggup wat keje gila 
ke perak semata2 nak pujuk aku...
tanpa pengetahuan aku pulak tu....

tau2 je aku dapat mesej bgtau dia tunggu aku depan pagar uitm tu..
ingat kan incik hubby wat cerita dan tipu aku jer...
tapi xsangka dia benar2 terpacak tengah tunggu aku..

dalam hati ni xterkata la
terharu ada...
seronok ada.. mau xnye bile tgk org yang aku rindu depan mata

tapi paling banyak menyesal la
 sebab merajuk sampai incik hubby sanggup datang..
mujur xde ape2 berlaku kat dia..
kalo x confirm aku xleh maapkan diri aku ni

time2 tu jugak aku menangis depan incik hubby tau
~sampai skunk xleh lupa

kami berjumpa semula setelah sebulan aku 
menyambung pelajaran ke perak

*
*
*

dan aku dapat hadiah ni....

utk pengetahuan u olls...
sampai skunk tau baby ada dalam jagaan aku dengan baik..


aku namakan teddy bear ni "baby"

dia lah jadi pengubat rindu aku bila teringatkan incik hubby
juga jadi tempat aku meluahkan perasaan time kitaorg bergaduh

 aku pon xtau kenapa syg sgt2 kat baby ni
berbanding hadiah2 lain yang pernah incik hubby bg pada aku... 

*
*
*

tapi kan...bagi aku
percintaan jarak jauh ni lebih mematangkan kami...
lebih mengajar apa itu erti rindu dan kepercayaan
~hanya insan2 yang alami akan mengerti

*
*
*

dan sehingga lah bekerja
kami still ditakdirkan "cinta jarak jauh"
aku di melaka
dan incik hubby di shah alam....

TAPI KALI NI CINTA KAMI DIUJI BEGITU HEBAT....
TUNGGU YE SAMBUNGAN NYE...

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara