MEKASIH SEMUA :,

Jan 13, 2011

kisah cinta jaja♥♥gara ~ PART 3 :kembali terjalin

yee..yee...aku dah sampai terminal bas kuantan..
terasa lama sgt2 perjalanan dari Universiti Malaya ke kuantan ni..
naik kematu bontot aku...

aik aku ke mana lak ni???

he...he..jgn pening ye u olls..
sebenarnya ni sambungan dari balik PLKN tu la...

program tu dah selesai tentu la semua wira dan wirawati dibenarkan balik..
terasa rindu sgt2 kat family aku...
dan semua kawan2 yang dah menanti kepulangan aku
haha ~poyo lebih si jaja ni....

dalam kete tiba2 hp aku berbunyi..
aik sape lak ni??
no public ni....
aku pon angkat la..

"hello siamang ke ni??
(ni la tittle incik hubby bagi kat aku..jaat kan)

awak????
terkezot siot...
mood dalam hati :: bunga2 cinta ::

baru xbaper jam berjauhan dah carik aku ker..
rindu ker?? ~berfikir sambil senyum sengsorang
sebenarnye kitaorg lain2 bas sebab masing2 lain destinasi..

ape lagi dari terminal ke umah bergayut je la..
mcm2 yang disembangkan...
sedar xsedar dekat setengah jam la jugak..

yang paling aku terharu incik hubby jejak je kaki kat temerloh
teros call aku...lom sempat sampai umah lagi tau..
(trasa sgt dihargai)

hal ni berlarutan selama seminggu jugak la...
tiap2 hari incik hubby akan call aku...
sembang2 mengenali hati budi masing2..

time ni aku ngn balak aku dh break off..
sebabnye........ah xpayah la u olls tau..

kebetulan incik hubby pon dah break off ngn gf dia..
tapi dia waktu dalam sesi PLKN tu lg..
macam ada complot plak kan..
~ memang dah jodoh kami agaknya :p

sehingga la satu hari incik hubby ajak aku kuar..
dia sanggup turun kuantan kalau aku sudi jumpa ngan dia...

mula2 takut jugak..ye la sebelom ni sembang2 kat hp jer
tup2 nak jumpa lak..
buang tebiat ker..

dah la semua trasa macam lain..
masa kat PLKN incik hubby ni xabis2 menyakat aku jer...
tapi dah berjauhan romantik la plak..pening aku tau...
terasa janggal pon ada jugak..

tapi ati dah suka layan kan ajer~
gatal x?? haha.. :p


seperti yang dijanjikan..kitaorg pon berjumpa la..
mujur ada kawan baik aku si NORA tu sanggup temankan aku..
yang lawaknya time jumpa tu kan kitaorg malu2 kucing jer..


dlm hp bukan main mencecehnya..
dah jumpa...mcm ada batu lak nak bercakap..
masing2 banyak diam jer..
mujur ada membe aku ngn membe incik hubby
si along (terserempak secara xsengaje)
yang meriuh rendahkan suasana...


so kitaorg abiskan masa tgk wayang...
jalan2 ngan makan KFC je la..


xpe la janji dapat jumpe walaupon kejap
+__+



sempat posing dulu sebelum nak jumpa..
masa ni pening woo pk nak pakai baju aper..
hehe~

NAK TAU MCM MANA INCIK HUBBY 
 MELAMAR AKU JADI KEKASIH DIA???

TUNGGU NEXT ENTRY WOKEY


~harap2 u olls xjemu la baca kisah cinta jaja♥♥gara ni..


kepada sesiapa yang dah bosan xpayah la baca...
dan kepada yang nak tau kisah selanjutnya harap bersabar yer..


::peace no walk::


p/s : pic kurang ok coz time ni guna kodak jer...so pic pon xbanyak...hp pon abis canggih dah pakai buterfly...mana ada kamera...hehe :)

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara