MEKASIH SEMUA :,

Jan 1, 2011

movie..movie..movie.....

mcm ni la aktiviti aku ngan papa kalau dah bosan...
layan movie la...
mentang2 la umah dekat ngan town...
panjang je langkah kan...

ye la sementara xde comitment lagi...
abis kan la masa berdua...
sekurang2nya dapat erat kan hubungan kata org tua2...
(hahhahha...gediks je bunyi nye)

ermm....mlm 25 hb tu mula2 kitaorg layan movie JANIN....
perghhh..org ramai gila...
parking sampai kat ceruk mana ntah...
boleh la asal xkan xkena saman....

wayang pon boleh tahan penuhnya...
tapi papa amik tiket kol 12.45am...
masa mula2 beli tiket tu...kitaorg org yang kelima..
awal2 aku kata ngan papa kalo xramai tgk aku xnak masuk...
ye la..nak layan movie seram tapi xramai...
takut le.....hehhehehehe

tapi mujur la masa tgk movie 2 cukup korum...
(nasib la dapat bini penakut)
so kitaorg layan je la.......

ermm...movie ni  kisahkan anak yang dah mati dan dipuja utk jadi toyol...
lakonan eja, hairi othman ngan airis jasmin
nak kata seram xde la...mcm sedih, sayu dan memilukan jer...

buktikan kasih sayang ibu pada anaknya...
anak pada ibunya...
lebih kurang gitu lah...
ape pon boleh je nak layan..




 *
*
*
*

pastu mlm 30 hb kitaorg layan movie lagi..
kali ni DAMPING MALAM plak...
ikut kepala papa la asyik nak tgk cerita seram jer...
xsedor bini dia ni penakut...huhuhuuu..

biasa AHMAD IDHAM punya movie boleh dikatakan best la...
banyak since yang terkejut2...


bagi aku movie ni lagi best berbanding JANIN....
jalan cerita dia agak menarik jugak...


kisahkan seorg ibu yang kesunyian apabila anaknya dimasukkan ke asrama...
yang kesian tu mcm2 terjadi apabila mereka mula berjauhan..
ada yang mula "mendamping"..
rugi kalo xtgk...huhuuhuu....


jom ramai2 tgk wayang....sokong la industri filem tanah air...



0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara