MEKASIH SEMUA :,

Aug 9, 2010

cerita kahwin ~ BAB 3

lor ada lgi critenya...
hahhaha...x abis lg...
(sape yg nak muntah ijau 2 xpayah le baca.... ada i kesah)

ni kisah majlis sanding aku lak...
memang best la...semua berjalan lancar jep..
aku risau je ari 2 ujan...ye la ari sebelom2 ni asal petang je ujan..
tapi cuaca cerah sampai abis majlis...alhamdullilah

family aku semua sporting (apai la kata)
gila kamera pon ada..pantang nak amik gambar laju je..
baik sepupu2 aku sampai la pada makcik ngan pakcik aku..xsangka lak kaki posing....
kalau bab nyanyi karoke xpayah cakap lah...
full boking...ramai yg menyumbangkan suara memeriahkan majlis aku..
DJ xpayah pening kepala la nak cakap pe....

ramai jgak tetamu yg hadir...alhamdullilah makan minum semua cukup..
ramai yg puji sedap...hhihihi....
paling kesian mak ngan ayah aku le....
berpeluh2 lyn tetamu yg datang (jasamu dikenang..hehehhehehee)

part g outdoor paling xtahan...
dalam utan ngan sg mana ntah kitaorg redah..
semua ni idea kameramen aku la si apai...
kitaorg on jep asal pic cantik..
(aku pon xtau area umah aku ada sg...peliknya si apai ni boleh jumpa....boleh x???)

jom layan pic aku...






pic outdoor....




p/s : terima kasih kat semua yg menjayakan wedding aku ngan my hubby

3 ulasan:

Anonymous said...

salam...
cantiklah pic kahwin awak...baju pon cantik2 gak...mahal xpakej yg awk ambik???

j.a.j.a said...

wsalam...kalau nak tau pakej :
cameramen : www.apaipictures.wordpress.com
andaman : www.durantavenue.com

Anonymous said...

ok..thanks

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara