MEKASIH SEMUA :,

Aug 13, 2010

oh balik kampung

yahoo (+_+)
minggu ni nak balik seremban...
xsabar rasanya...
tepat je 5.30ptg terus la gerak..
(kena tgu papa balik keje dulu)
takut lambat2 berbuka kat dalam kete..
xsyok ahh..
(mcm jauh je seremban --> melaka) hehhehhe....

ni first time sambut ramadhan tahun ni kat kg...
gaya cakap mcm dah ujung puasa je...
ah xkira la...
excited 2 penting kan..
dan yang paling best aku xpayah masak...
2 yg wat bertambah-tambah seronok..

menu ape ye arini ye..
tadi dah cal mak..dia kata masak special utk kitaorg...
ape la yg special 2 kan...
tapi xkisah la...yg aku tau aku memang suka mak aku masak..
nyummy...nyummy....

mak pon dah lama xmasak..
ayah aku la ngadu..cian2x..
sebab xbaper sihat..
opss lupa..sebenarnya mak aku bukan gout wokeh..
tapi urat kaki nye yg masuk angin..
ermm..semua ni gara2 angkat pasu yg banyak kat umah 2..
nak mengemas utk raya la katakan..

last2 amik ko...ha dah bengkak kaki 2...
mak aku ni memang jenis xreti nak duk diam..
ade je keje nak buat....
boleh x kadang2x dekat 5 @ 6 kali menyapu...
aku pon pening..huh...

opss dah 2...lari tajuk nih...
ermm..sebenarnya misi aku nak balik ni nak jahit langsir utk raya nanti..
kain dah beli...
tapi nak buatnye...makan masa la sikit...
mula2 rasa rajin sgt nak jahit sendiri..
org kata semangat berkobar2 la...
last cam malas plak..hehhehe...
tapi apepon akan disiapkan jugak...
UTK RUMAH KAMI...


p/s : balik kg....oh3x balik kg..oh3x balik kg...hati girang.....

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara