MEKASIH SEMUA :,

Aug 12, 2010

berpuasa hari ke2

tik..tok...tik..tok...
tgk jam dah dekat nak asar...
siap sedia nak g amik bubur lambuk free...
kat masjid al alami, mitc....

jom ramai2 kita memeriahkan majlis...hehehehehe......
time awl2 pose ni rajin la nak beratur...
tgu bubur free 2...
org kata tgh fresh..semua la sedap kan...
dah masuk pertengahan puasa bau pon dah xlalu....

pas2 nak g bazar ramadhan, tambah2 utk berbuka...
dah la pegi sengsorang sebab papa lom balik keje..
nak tunggu dia balik dulu...
jawabnya xmasak la...
arini nak beli ape yg patut je..


ermm....citer pasal makan...
ptg ni aku nak masak mee sup..
first time nak buat ni....
ape ntah jadi nasib la....

tadi dah amik resepi kat intenet + tanye kawan2 yg lg senior...
rasanya pandai kot buat...
taram je la...
agak2 blur kang cal la chef...
ape susah....hihiihiiii..... (my mummy)
k,la dah asar...
time out...
bubur lambuk da panggil...
papai
(+__*)

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara