MEKASIH SEMUA :,

Aug 11, 2010

doakan cepat sihat....

alhamdullilah....
aku dapat cal dari ayah mengatakan angah (kakak tiri aku) dah selamat bersalin...
baby boy...
tapi xcukup bulan tau (7 bulan)
so skunk ibu dah kuar wad tapi baby still dalam icu....
nak xnak kena la berulang alik pantau baby dia....

baru2 ni ayah aku bgtau baby angah nak kena amik air tulang belakang....
doktor suspek ada jangkitan kuman kat otak....
kesiannye....baby 2 dah la kecik....
org tua amik air tulang blakang pon sakit, ni kan baby....
cuba la byangkan kesakitan 2......
kesian gila....

alhamdulillah semua ok...
doktor dah sahkan tiada jangkitan...
lepas 2 doktor suggest angah bg baby dia susu badan...
so, skunk baby dah beransur ok....
berat pon dah naik 1.98 kg....
naik la 0.03 kg dari lahir aritu...

arap2 baby boleh cepat kuar dari icu....
menurut doktor anak dia paling lama pon 3 minggu je kat hospital...
kalau ok akan dbenarkan balik.....
sama2 la kita doakan (nik nurhaiqal afzan) cepat sihat...amin....

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara