MEKASIH SEMUA :,

Aug 5, 2010

cerita kahwin~BAB 1

HAHAHAHAA....
dah basi pon jadi pengantin...
dah lebih 4 bulan baru nak update...
xpe la just saje je jd kenang-kenangan....

aku nikah - 27 mac 2010 (masjid negeri lg tuh)
sanding - 28 mac 2010 (kat my sweet home - seremban)
penat gila beb..
 balik je dari masjid...ada persalinan plak (3 pasang je...tu pon mak andam aku yg nasihat kan)...
mula2 rasa sikit sgt....
tapi dah mengadap..seksa nak berposing...
puas la apai- merangkap cameramen aku ajar...hahhahhaha....(aku bkan kaki posing ok)
apai ni aku kenal dari membe opis...dia pon sporting...
banyak arr gamba cantik2..sgt berpuas ati ngan keje dia...
datang pon awal...siap kena tgu aku dekat 1 jam waktu nikah(sorry ye)...hehhehhehe....

mak andam aku pon baik sgt...sporting lak 2...harga pon berpatutan la...
aku dah survey area seremban kalau nak pakej cam aku 2 confirm arr 2500 ke atas...
padahal xde la grand sgt...
ngan k,arfa ni best...xberkira pon. Profesional la jugak...design pon moden nye
sheh muzaffar tunang pon amik kat dia tau..


:: NAK PROMOTE NI...SESIAPA NAK KAHWIN AREA SEREMBAN::
 (k,alfa - duranta avenue mak andam aku )
(apai - cameraman aku)
(wira catering - masakan best, ramai yg puji )


Jom layan pic aku time nikah....



ni pic persalinan baju....

0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara