MEKASIH SEMUA :,

Nov 14, 2010

ronda2 langkawi

YESS!!!!

akhirnya..aku slamat jejakkan kaki ke bumi langkawi...
walau pon tgh hangat isu banjir..
tapi perjalanan ke sana lancar je...
alhamdulillah...
xde perkara yg xdiingini yang berlaku...

4,5,6,7 Nov....
rombongan opis ke langkawi....
tapi xleh bawak family...
sob...sob.....sedih la jugak kena pisah ngan papa kejap...
(gedik je bunyi nye..hhahhaha)

mlm 2 papa anta aku kat opis....
tempat berkumpul utk kitaorg g naik bas...
bertolak dari kul 8.30 mlm...
sampai d jeti kul 7 pagi...

pastu naik feri lagi....
letih gila siot....

banyak gak la aktiviti yang menarik kat sini...
rasa banyak dah tempat pegi..
tapi xabis2 gak...

bak kata 4 ari xcukup la...
tambah2 bab shooping 2....hehhehehhe...

kat sana brg2 boleh tahan la murah....
tapi nak shooping banyak2 kena pk 4 kali...
sebab balik naik feri...
mampus kalo bwk barang banyak n berat2...
org dah la sesak gila...
silap2 barang ntah ke mana aku ntah kemana...
kalo bawak family best la....

paling aku ralat xdapat set pinggan mangkuk 2..
murah bangat....
set 46 pices baru 1 rtus lebih je....
kat melaka mana nak dapat..
dah la design moden...
puas aty la kalo dapat beli....
sedih nya!!!!!

perkara paling xleh lupa...
naik cabel car..
dah la aku ni jenis gayat....

takut gila.... rasa mcm nyawa 50-50 je..
boleh x??
tapi naik jugak la alang2 dah sampai...
lawak btol rasanya...
kalau toreh muka aku waktu 2 xberdarah la..

tapi yg xbrape bestnya kitaorg menginap d awana hotel...
nama memang la grand...
tapi servis hampeh...
dah la jauh dari town...
so mlm2 bosan la skit sebab bas sampai ptg je...
jadi kat hotel mandi kolam je la....

k,la kalo cerita sampai esok xabis...
jom layan pic2 yg dah di snap kat sana...


dalam feri...abaikan muka aku yg buruk n keletihan 2..hehhehe

da sampai.....


aktiviti ronda2 naik bot.......


kagum....banyak nye helang.....


bagi ikan pari makan...besarnya!! tapi jinak...


kat kota mahsuri


dataran helang


dalam cabel car...cuak siot...


banyak sgt pic....
ni je yg dapat diupload.....

sebab intenet lembap sgt.....

huhuhuhuhu...........


p/s : yes....nanti papa ajak g langkawi...leh teruskan aktiviti shopping sebab tukang bawak brg dah ada... huhuuhuhu...........


0 ulasan:

Post a Comment





 

lurve !n he@rt. Design By: jaja gara